To nye Xbox-konsoller 'skal frigives næste år', rapporterer påstande

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Med begge dele Sony og Microsoft bekræftet til at udgive nye konsoller næste år, ser 2020 ud til at blive et fantastisk år for spil.



Mens Microsoft har forblevet ordtalt om sin ' Xbox Project Scarlett', tyder en ny rapport på, at teknologigiganten kunne lancere ikke bare én, men to nye konsoller næste år.



Rapporten, af min boks 's Jason Schreier, hævder, at en anonym kilde har bekræftet, at Microsoft arbejder på en hovedkonsol med kodenavnet Anaconda, samt en billigere og mindre kraftfuld konsol, kodenavnet Lockhart.



Hr. Schreier skrev: Da han talte med Kotaku, orienterede en spiludvikler om Lockhart det til PlayStation 4 Pro med hensyn til rå grafisk kraft, selvom der er andre vigtige forskelle, der kan kompensere for det.

Lockhart siges at have et solid state-drev, ligesom både Anaconda og Sonys kommende PlayStation 5, hvilket forventes at have en betydelig indflydelse på indlæsningstiderne.

Xbox One X (Billede: Xbox One X)



Udviklere, der er orienteret om Lockhart, siger også, at den har en hurtigere CPU end nogen nuværende videospilkonsol, hvilket kunne give mulighed for højere billedhastigheder, selvom der er andre faktorer, der måske ikke bliver tydelige, før konsollen er fuldstændig færdiggjort, såsom clockhastighed og afkøling .

Rapporten tilføjer, at Microsoft sigter efter en 4K-opløsning til Anaconda og 1440p-opløsning til Lockhart.



Microsoft har ikke kommenteret rapporten.

Video indlæserVideo ikke tilgængeligKlik for at spille Tryk for at spille Videoen afspilles snart automatisk8AfbestilleSpil nu
Xbox

Xbox 2020-konsollen kan dog få hård konkurrence fra PlayStation 5, som også udkommer i Holiday 2020.

Jim Ryan, CEO hos Sony Interactive Entertainment, bekræftede konsollen i en blog tilbage i oktober.

Han sagde: Siden vi oprindeligt afslørede vores næste generations konsol i april, ved vi, at der har været en masse spænding og interesse for at høre mere om, hvad fremtidens spil vil bringe.

I dag er jeg stolt over at kunne dele, at vores næste generations konsol vil hedde PlayStation 5, og vi lancerer i tide til ferien 2020.

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: