Jurgen Klopp forbyder Liverpool -spillere at røre ved 'This Is Anfield' -skiltet som et udtryk for respekt

Jurgen Klopp har bedt sine spillere om ikke at røre ved 'This Is Anfield' -tegnet(Billede: Liverpool FC/Getty)

Jurgen Klopp har forbudt sine Liverpool -spillere at røre ved & apos; This Is Anfield & apos; skilt inde i stadionets tunnel.

spejlhave tilbyder co uk

Tyskeren forklarede sin beslutning og sagde, at hans nuværende spillere kun vil være værdige at røre ved den, når de leverer sølvtøj til klubben.

'Jeg har fortalt mine spillere ikke at røre ved & apos; This Is Anfield & apos; underskrive, indtil de vinder noget, 'sagde han. 'Det er et tegn på respekt.'

Liverpool gik tættere på at vinde et trofæ i denne sæson, da de torsdag aften kvalificerede sig til semifinalen i Europa League.

De røde gik i uafgjort på Anfield med scoringsniveauet på en-alle, men Dortmund syntes at lægge spillet tidligt i seng, da de scorede to hurtige fyrlige mål.

del amazon prime anden adresse

Divock Origi scorede lige efter halvleg for at give Liverpool et glimt af håb, men Marco Reus & apos; angreb 10 minutter senere gjorde det til 3-1 til gæsterne.

Philippe Coutinho slog derefter på afstand til værterne, før Mamadou Sakho bundtede hjem efter et skrot i feltet for at forlade Klopps side, der kun behøvede et mål for at komme videre.

Da Anfield hoppede, gik Liverpool til jugularet, og deres intense spil blev belønnet i det første minut af skadetid, da Dejan Lovren satte kursen hjem for at dække en af ​​de mest bemærkelsesværdige nætter i de røde & apos; historie.