Forza Horizon 4 afsløret på E3 2018 - Xbox's næste racer-blockbuster foregår i Storbritannien

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Microsoft har skudt E3 2018 i gang ved at annoncere, at det næste spil i Forza Horizon-serien udspiller sig i Storbritannien.



Forza Horizon 4 lanceres den 2. oktober 2018 og vil være tilgængelig til både Xbox One og Windows PC.



Spillere var overbeviste om, at spillet ville blive afsløret, da Forza Horizon-titlerne i den åbne verden har tendens til at skifte årligt med de banefokuserede Forza Motorsport.



Ud over at sætte spillet i Storbritannien, vil dette være det første Forza-spil med en fuldstændig online verden, der deles af andre spillere i realtid.

Video indlæsesVideo ikke tilgængeligKlik for at spille Tryk for at spille Videoen afspilles snart automatisk8AfbestilleSpil nu

Udvikler Playground Games afslørede også, at Horizon 4 vil bringe dynamiske sæsoner ind, som vil ændre miljøet og racingkravene til online-spillere.

Bilfans vil være glade for at se en imponerende liste af britiske klassikere i rækken, herunder en McLaren Senna hyperbil og London Black Cab.



En gameplay-demo ved annonceringen viste biler, der susede gennem en række forskellige landskaber. Bølgende marker og træbaner så så fantastiske ud som nogensinde, mens den fremhævede by Edinburgh sprang med detaljer.

Forza Horizon 4 kommer på Xbox-konsoller i oktober



Naturligvis har spillet fået en ekstra slik maling til ejerne af den kraftfulde Xbox One X-konsol. Spillet kører i 4K, og der vil være en 60-frames-per-second-tilstand til Microsofts top-tier-konsol.

Abonnenter på det månedlige Xbox Game Pass får adgang til Forza Horizon 4, når det lanceres gratis.

Du kan finde information om alle pressemøderne ved årets E3-event lige her .

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: