Arsenal -legender vs AC Milan live score og målopdateringer, da Gunners 'storheder tager imod deres italienske rivaler

Fodbold

Dit Horoskop Til I Morgen

Arsenal Legends -holdet stiller op inden venskabskampen mellem Arsenal Legends og Milan Glorie(Billede: Stuart MacFarlane)

Nøglebegivenheder

Robert Pires fejrer scoringen af ​​det fjerde Arsenal -mål Se galleri17: 14Nøglehændelse

Arsenal -fans ønsker Kanu -comeback

Arsenal -tilhængere har spøgt med, at de foretrækker at se Nwankwo Kanu foran dem i stedet for Olivier Giroud.

Nigerianeren scorede et hattrick i lørdagens 4-2 venskabssegr over AC Milan Glorie, og Gunners fans ville være alt for glade for at have ham tilbage.

Læs hele historien her!

(Billede: Actionbilleder via Reuters)

17: 03Nøglehændelse

Hvad har de gang i nu?

Arsenal -fans blev behandlet på en tur ned ad hukommelsesbanen med dagens venskabskamp.

Eurovision 2019 starttid uk

Her har NEWSAM Football kigget nærmere på, hvad Gunners -legenderne laver nu.

Klik for at læse mere!

16:49

Højdepunkter

Ikke dårligt en flok midaldrende mænd, hva '?

Du kan genopleve alle målene fra Arsenal Legends '4-2-sejr over Milan Glorie med ITVs højdepunkter.

Måske ville nogle af disse chaps komme ind i den nuværende Gunners XI ...

16:30

Overalt på Emirates

Overalt på Emirates derefter, hvor Kanu rullede årene tilbage med et hattrick, da Arsenal Legends slog Milan Glorie 4-2 efter en underholdende eftermiddag på Emirates.

En udsolgt skare så de to stjernespækkede sider vise, at selvom de muligvis har lagt et par kilo på, havde de stadig evnerne til at få arbejdet udført.

Kanus hattrick var højdepunktet, hvor Robert Pires og Freddie Ljungberg stadig kombinerede godt, hvor franskmandens sene mål bragte dagens højeste jubel.

Christian Vieri scorede to gange for gæsterne, men det var Arsene Wengers mænd, der kom på toppen.

15:54

Fuld tid

90 minutter - Det hele er forbi, og Arsenal løber tør for fortjente vindere mod Milan. Masser af mål, masser af snakkepunkter og en dejlig eftermiddag til støtte for en stor sag i The Arsenal Foundation.

Tak fordi du deltog i NEWSAM Football for vores live blog dækning!

15: 52Nøglehændelse

MÅL! Arsenal Legends 4-2 Milan Glorie (Vieri, pen)

88 minutter - Massaro vinder et straffespark til Milan. Han går teatralsk ned efter minimalt pres fra Cygan, men køber et spotspark. Vieiris straf reddes af Lehmann, men han scorer med sin rebound. Milan har kløet det til 4-2.

15: 46Nøglehændelse

MÅL! Arsenal Legends 4-1 Milan Glorie (Pires)

84 minutter - Fremragende. Vi har rejst tilbage i tiden. Ljungberg ruller årene tilbage, dykker en bold gennem en skare på tre Milan -forsvarere og slår dem for tempo. Svenskeren kvadrerer for en umærket Pires, der behørigt konverterer fra nært hold. Det står 4-1 til Arsenal, og vi ser måske endnu en femte ...

15:44

82 minutter - Desailly genindtræder kampen og erstatter Costacurta. Simone savner sit forsøg på volley på kanten af ​​feltet. Det preller venligt for et andet forsøg, og den indsats flammer godt over overliggeren. Kobling ved sugerør.

15: 41Nøglehændelse

MÅL! Arsenal Legends 3-1 Milan Glorie (Kanu, pen)

79 minutter - Boa Morte og Ljungbergs dejlige en-to skæres af ved en fejl fra Massaro i feltet. Straffet givet. Straffe scoret. Kanu fuldender sit hattrick fra sporten. Han stryger det ind i højre side af nettet, og Dida dykker den forkerte vej. Det står 3-1 til Arsenal, og de har god værdi for det.

15:38

76 minutter - Ljungberg pisker et lavt indlæg ind i Milano-feltet efter en øjen-glæde, selvom det er unødvendigt at gå over. Det suser forbi den sidste mand, og Dida var rodfæstet til stedet igen, men den hastende Boa Morte kunne ikke stikke hjem. Arsenal fører 2-1 og ser meget ud til at score en anden.

Giuseppe Pancaro kommer i stedet for Di Canio for Milan.

15:35

72 minutter - Ljungberg går ned og knytter sit knæ efter en sen udfordring fra Dario Simic, men ser ok ud at fortsætte. Grimandi indrømmer en fejl for Arsenal cirka 40 yards ude, og Milan spilder et frispark ved at spille det hurtigt.

elizabeth taylor og richard burton
15: 32Nøglehændelse

MÅL! Arsenal Legends 2-1 Milan Glorie (Kanu)

69 minutter - Det er den mand igen. Pires trækker en fejl fra Eranio på kanten af ​​feltet. Boa Morte krydser hovedet ind fra overliggeren ved Kanu. Intet behov for mållinjeteknologi. Det er godt over stregen. Dida bevægede sig knap og Arsenal førte 2-1.

15:29

67 minutter - Overmars viser hans alder. Han går skulder ved skulder med Eranio og trækker akavet op. Road Runner holder sit lår fast, og han er taget til stående bifald. Godt forsøg, men på 43 kommer du ikke til at være så hurtig som før.

15:27

65 minutter - Boa Morte bryder ind i kassen og lurer sig forbi Costacurtas dias. Dida trækkes ud, og bolden bliver ryddet, men kun til Kanu. Kanu vender Cabone og rammer hurtigt dækket med sit momentum. Var der kontakt? Dommeren er ikke overbevist. Ingen straf givet!

15:25

62 minutter - Cafu brister ned ad højre flanke og bliver kontrolleret af Overmars. Frisparket leveres af Di Canio, men cleares af Boa Morte.

15:21

58 minutter - Arsenal banker pænt på det, og efter en tålmodig opbygning tager Ljungberg fejl af Ambrosini for at sende et indlæg i feltet. Kanu kan ikke få kontakt.

jamaal rak sin kæreste

Overmars genindføres fra erstatningsbænken og erstatter Limpar for værterne.

15:17

55 minutter - Di Canio vinder, taber, vinder, taber og vinder besiddelse igen på fløjen for Milan. Til sidst finder en lang bold fra Serginho vej til Vieiri, men hans første berøring er dårlig.

15:15

53 minutter - Arsenal bryder igennem Gilberto, der spiller en-to med Kanu. Brasilianeren trækker sit skud lige uden for Petit, der erstattes af Luis Boa Morte.

15:13

50 minutter - Vi er faldet ned i lidt travhastighed her. Begge sider har gået til den andens kant af feltet og begge har tvunget vigtige blokke - Costacurta til Milan og Toure til Arsenal. Det antager jeg ende-til-ende, men ikke i voldsom fart ...

15:11

48 minutter - Eranios lange bold over toppen finder Di Canio i Arsenal -boksen. Italieneren har en vinklet indsats i mål, som reddes af Lehmanns håndflader, men bolden flyver akavet over overliggeren. Arsenal klarer hjørnet.

15:06

46 minutter - Anden halvleg er i gang i det nordlige London. Milan har skiftet deres målmand ud med Dida. Jens Lehmann har erstattet Seaman i Gunners net. Dagens spil har givet £ 1 million til The Arsenal Foundation.

14:51

Halvleg

45 minutter - De sidste fem minutter af halvlegen passerer med lidt hændelse. Tempoet er faldet helt ned med scoringsniveauet på 1-1.

Arsenal førte høflighed af et hovedstød fra Kanu, men Vieri udlignede fra tæt hold til gæsterne.

Bliv hos os til anden halvleg live snart!

14:45

40 minutter - Desailly erstattes af Stefano Eranio. Ændringen foretages lige efter, at Hoyte lavede endnu et lungebrydende løb ned ad flanken. Han er uden klub i øjeblikket. Måske spiller han for et træk?

(Billede: AFP/Getty)

14: 43Nøglehændelse

MÅL! Arsenal Legends 1-1 Milan Glorie (Vieri)

37 minutter - Milan vinder et hjørne fra Di Canios skud. Ambrosini sender et skarpt hovedstød på mål fra afleveringen og tvinger en fantastisk redning fra Seaman, men tippet falder venligt til Vieiri, der krydser det hjem fra tæt hold. Det står 1-1 på Emirates Stadium.

14:40

34 minutter - Overmars skyder vidt omkring målet, men det er slutningen på hans eftermiddag. Han erstattes af Anders Limpar. Milan har byttet Boban med Marco Simone.

(Billede: Offside Sports Photography)

14:38

32 minutter - Det var genialt. Nigel Winterburn glider ind på Di Canio, og parret genskaber deres sammenstød i løbet af deres legedage med et teatralsk fald. De krammer bagefter. Dejligt touch.

nadine coyle jason bell
14:36

30 minutter - Kanu savner en chance for at tilføje til hans og Arsenals optælling. Han samler en kort aflevering på kanten af ​​kassen fra Pires og vender Albertini i en flydende bevægelse og efterlader ham for død. Angriberen sender et skud lige over overliggeren, og det var ikke langt væk 2-0.

Albertini erstattes hurtigt af Angelo Cabone. Lidt hårdt.

14: 32Nøglehændelse

MÅL! Arsenal Legends 1-0 Milan Glorie (Kanu)

27 minutter - Kanu stiger højest for at møde Petits tomme perfekte kryds ind i kassen. Den gangfulde spids tipper bare for at gå ind i det øverste hjørne, og det er 1-0 til Arsenal! Ganske sikker på at det var hans første berøring af bolden!

14:29

25 minutter - Kanu erstatter Gilberto for Arsenal. Der er en enorm jubel fra omkring Emirates Stadium. Nigerianeren slår pænt ved siden af ​​Ljungberg i angreb.

14:28

22 minutter - Ljungberg snyder sig forbi Albertini og pisker et indlæg ind i Milanos kasse. Pires mister sin markering og opretter forbindelse til et hovedstød, men hans indsats sendes uden for målet. Arsenal på toppen igen.